i247 Care - Älykäs kotona asumisen tuki

Lue lisää

logo i247 Care


Moderni ja tyylikäs

i247 Care ohjelmistolla voidaan seurata sijaintia, aktiivisuutta ja hyvinvointia. Se tukee useita eri älykellomalleja, joista voit valita sen kaikkein sopivimman.

Tuote ei leimaa ja se toimii automaattisesti taustalla.

Automaattinen ja huoleton

Voit tehdä päivittäisistä rutiineista hoitosuunnitelman, jonka jälkeen i247 Care huolehtii muistutuksista

Hoitosuunnitelman mukaisesti ranneke muistuttaa ääneen puhumalla ja aina ajallaan lääkkeiden otosta tai vaikkapa lääkärillä käynnistä.

Turvallinen

Rannekkeen kantaja voi koska tahansa ja missä tahansa tehdä hälytyksen yksinkertaisesti; vain painaen näyttöä muutaman sekunnin ajan.

Ranneke indikoi selkeästi tapahtuman etenemisestä ja soittaa järjestyksessä listalle ennalta asetettuihin numeroihin kunnes joku vastaa. Numerot voivat olla omaiselle, hoitajalle ja hoivapalvelua tarjoavaan yritykseen.logo Ominaisuudet


i247 Care on kokonaisratkaisu, joka tarjoaa enemmän kuin perinteiset seurantarannekkeet. Se muodostuu älyrannekkeesta, sisätilapaikannuslähettimistä, palvelinohjelmistosta, sekä mobiilisovelluksesta. Hoivaajalle i247 Care tarjoaa helpon mobiilikäyttöliittymän, jonka avulla ollaan jatkuvasti tilanteen tasalla ja saadaan tarpeelliset päivittäiset rutiinit rytmitettyä.

Olemme valinneet käyttöösi ne kaikkein tyylikkäimmät ja teknisesti edistyksellisimmät rannekkeet, joita on miellyttävä pitää kenen tahansa. i247 Care sopii kaikkeen kotona asumisen turvallisuuden parantamiseen. Se on sosiaalinen sovellus, joka auttaa pitämään yhdessä huolta apua tarvitsevista.

i247 Care soveltuu erityisen hyvin kotona asuville senioreille, Yhtälailla se sopii myös nuoremmille tukiasumisessa oleville lisäturvan tuojana. Valitettavan moni myös elää väkivallan uhkan alla kotona tai sen lähiympäristössä. i247 Care tarjoaa huomaamattoman tavan hälyttää apua kun hätä on suurin.Monipuolinen kotona asumisen tuki

  i247 Care sopii kaikkeen kotona asumisen turvallisuuden parantamiseen. Se on sosiaalinen sovellus, joka auttaa pitämään yhdessä huolta heikommista.

  Seuraa hoivattavan sijaintia ja aktiivisuutta sekä hyvinvointia, niin sisällä kuin ulkona.

  Hoivattava henkilö voi ottaa puheyhteyden hoivaajaan koska tahansa. Myös rannekkeeseen voi soittaa.

  Hoivaava henkilö voi viestiä hoivattavan kanssa koska tahansa. Kello lukee viestit ääneen.

Helpompi arki ja vapaus

  Hoivaaja voi luoda hoitosuunnitelman joka lähettää viestit ajallaan hoivattavan kelloon. i247 Care lukee viestit automaattisesti ääneen selvällä suomen kielellä..

  i247 Care mahdollistaa hoitovastuun siirron hoivaajalta toiselle. Tilan seuraaminen on helppoa eri toimijoiden kesken. Järjestelmän tärkeimpiä ominaisuuksia onkin taata avoimuus ja mahdollistaa hoivattavan vapaus, niin pitkälle kuin vain yhdessä teknologian ja inhimillisen avun myötä, on mahdollista.

Hälytystoiminnallisuudet

  Rannekkeen kantaja voi hälyttää apua milloin tahansa mistä tahansa. Näin sekä omaiset että hoiva-alan toimijat voivat yhdessä pitää huolta tukea tarvitsevista.

  Hälytys syntyy jos hoivattava poistuu ennakkoon asetetuilta alueilta.

  Rannekkeen latauksen alhaisesta tasosta ilmoitetaan automaattisesti.

  Järjestelmä pyrkii tunnistamaan hoivattavan ongelmia automaattisesti, kuten poikkeukselliset syketasot, radikaalit G-voimat tai muut epänormaalit tilanteet..
logo Analytiikka


i247 Care tarjoaa niin halutessasi monipuolista analytiikkaa kerätyistä hyvinvointitiedoista. Sovellus kerää tietoa päivä, kuukausi ja vuosi tasolla. Sitä kerätään käyttäjän sykkeestä, aktiivisuudesta, sijainneista sisällä ja ulkona, askeleista ja rannekkeen käytöstä ( ranteessa, pois ranteesta tai latauksessa).

Pitkän ajanjakson analytiikan avulla voidaan tehdä suuntaa antavia johtopäätöksiä hoivattavan hyvinvoinnin kehityksestä. Askeleiden ja aktiiviisuuden yleinen väheneminen voi olla indikaatio terveydentilan huononemisesta.

i247 Care:n avulla voidaan tehdä päätelmiä myös annetun hoidon laadusta. Omaisille on aina helpottavaa tietää hoivattavan voivan fyysisesti hyvin.Vaihtokellomalli
Vaihtokellomalliin malliin kuuluu kaksi älykelloa, kolme tai enemmän sisätilapaikanninta, sekä mobiiliohjelmisto huolen pitäjille. Kahden kellon mallissa ei ole merkitseviä mittauskatkoksia. Kun toinen kello on ranteessa, niin toinen kello on latauksessa.

Kellot toimitetaan valmiiksi asennettuina ja konfiguroituina käyttöösi. Niissä on valmiiksi asennettuna tarvittava datayhteys, Vastuullesi jää vain laitteiden hankinta verkkokaupastamme, mobiilisovelluksen asennus puhelimeen, sekä sisätilapaikannuksen kiinnitys kohdeasunnossa

Suosittelemme kellon vaihtoa, joka aamuisena osana aamurutiineja, jolloin se on helpointa muistaa.


A. Ostan sisätilapaikantimet, käyttöoikeudet, kellot ja liittymät.

B. Ostan sisätilapaikantimet, käyttöoikeudet ja hankin kellot, sekä data liittymät muualta.


Yhden kellon malli
Yhden kellon malliin kuuluu älykello, kolme tai enemmän sisätilapaikanninta, sekä mobiiliohjelmisto huolta pitävälle henkilölle. Tässä mallissa tiedonkeräämiseen tulee kellon latauksen mittainen tauko. Katkos tiedon keräämisessä on 1-2 tuntia normaalikäytössä.

Kello tulisi ladata joka toinen päivä. Kellot toimitetaan kellosovellus ja datayhteys asennettuina täysin valmiina käyttöösi. Vastulleesi jää vain laitteiden hankinta verkkokaupastamme, mobiilisovelluksen asennus puhelimeen, sekä sisätila paikannuksen kiinnitys kohdeasuntoon.

Kello akku kestää maksimissaan noin 2,5 vuorokautta, mutta siihen vaikuttaa monia eri tekijöitä.


C. Ostan sisätilapaikantimet, käyttöoikeudet, kellon, sekä data liittymän.

D. Ostan sisätilapaikantimet, käyttöoikeudet ja hankin kellon, sekä data liittymän muualta.


× On kuitenkin tärkeää huomata, että i247 Care pohjautuu hyvinvointiteknologiaan, eikä se näin ollen sovellu lääketieteelliseen diagnostiikkaan.

Haluan tietää lisää ja tutustua palveluun


  Yksityiseen käyttöön

  i247 Care sopii erittäin hyvin yksityishenkilölle, joka haluaa pitää huolen omaisestaan tai ystävästään.

OTA YHTEYTTÄ

  Hoivayrityksen tarpeisiin

  i247 Care ratkaisu tarjoaa hoivapalvelua tarjoaville yrityksille tehokkaan keinon parantaa asiakastyytyväisyyttä, tuottavuutta, palvelun laatua ja seurata toiminnan laadun mittareita.

OTA YHTEYTTÄ

  Institutionaaliseen käyttöön

  i247 Care tarjoaa kehittyneen, kustannustehokkaan ja laadukaan menetelmän niin laitos- kuin kotihoidonkin tueksi. Se sopii niin kaupungeille, kunnillekin ja muillekin yhteisöllisille toimijoille.

OTA YHTEYTTÄ